Skovbad og ansigtsyoga

Gennem hele sommeren er der yoga i naturen ved Liseleje og Asserbo.

Giv dig selv et boost med beroligende og nydelsesfuldt skovbad og ansigtsyoga.

Skovbad er en sansevandring i naturen, hvor du suger indtryk til dig og får gavn af alle de gode effekter ved naturen, der modvirker stress, depression og forhøjet blodtryk. Ophold i naturen øger livsglæde og psykisk velvære. Vi finder et sted at sidde i ro, eller måske står vi op ad et træ, mærker ro og visdom gennem rygsøjlen eller hviler kroppen på en imødekommende gren. I denne ro laver vi ansigtsyoga, der er stimulerende for vagusnerven og forskellige meredianbaner.

Derfor giver ansigtsyoga energi i sindet, og først og fremmest mærker du det som kriblende varme i ansigtshuden. I og med at du stimulerer vagusnerven, styrker du din krop på mange måder, for gennem nervesystemet sender vagusnerven besked til alle organerne i kroppen. Dette modvirker fx smerter, svimmelhed og dårlig fordøjelse eller hjerterytme.

Nogle mener, at ansigtsyoga forebygger rynker, hvilket jeg ikke kan dokumentere, men huden tilføres fugt og smidighed ved aktiv bevægelse af de mange små muskler, og dette øger blodomløbet og fornyer cellerne.

Medbring måtte, evt. en presenning eller regnslag til underlag for måtten, samt solkasket, tæppe og tøj, der passer til vejret - come rain come shine. Husk vand og solcreme samt læbepomade.

Hver ondag kl. 14.00-16.00 fra 7.juni til 30. august (minus 14.juni)

Mødested: Sundhedskuret på Nyvej, Asserbo ved Melby Overdrev, overfor Asserbo Kro

Tilmelding og betaling her. Når du kommer frem til skemaet, klikker du frem i tid og vælger de dage, der passer dig. Du behøver ikke at komme hver gang, men kan også komme blot én gang. Tilmelding senest kl. 12 dagen før.

Underviser: Anne Leonora Blaakilde, yogalærer, naturterapeut og lektor på RUC, Center for Sundhedsfremmeforskning

Pris pr. gang: 100 kr

Klippekort til tre gange: 250 kr

Klippekort til fem gange: 400 kr

NB Ved køb af klippekort kan du skifte mellem de tre forskellige hold, jeg tilbyder i sommer: Naturyoga, Skovbad og ansigtsyoga, samt natur-yinyoga.