Naturyoga i Asserbo

Gennem hele sommeren er der yoga i naturen ved Liseleje og Asserbo.

Forløbet varer fra 21. juni til 30. august.

Hver ondag kl. 9.00 - 10.30 går vi ud i naturen på en lille  stillevandring og laver derefter yoga med god jordforbindelse. Måske laver vi træ-yoga, måske lægger vi måtter på jorden. Måske får vi et træ-kram og lytter til ro og visdom nedefra eller hviler kroppen på en imødekommende gren. Hver gang afslutter vi med en dejlig, beroligende afspænding. Mærk, hvordan naturen giver en helt særlig effekt af at lave yoga i og med, at du deler dit åndedræt med træerne omkring dig.

Medbring måtte, evt. en presenning eller regnslag til underlag for måtten, samt solkasket, tæppe og tøj, der passer til vejret - come rain come shine. Husk vand og solcreme.

Mødested: Sundhedskuret på Nyvej, Asserbo ved Melby Overdrev, overfor Asserbo Kro

Tilmelding og betaling her. Når du kommer frem til skemaet, klikker du frem i tid og vælger de dage, der passer dig. Du behøver ikke at komme hver gang, men kan også komme blot én gang. Tilmelding senest kl. 12 dagen før.

Underviser: Anne Leonora Blaakilde, yogalærer, naturterapeut og lektor på RUC

 

Du behøver ikke at komme hver gang. Vælg selv, hvornår det passer dig, men du skal tilmelde dig til hver gang og betale senest dagen før inden kl 15.00. Tilmeld dig her

Pris pr. gang: 100 kr

Klippekort til tre gange: 250 kr

Klippekort til fem gange: 400 kr

NB Ved køb af klippekort kan du skifte mellem de tre forskellige hold, jeg tilbyder i sommer: Naturyoga, Skovbad og ansigtsyoga, samt natur-yinyoga.

Vil du hellere gå til natur-yinyoga? Læs mere her