Hvad skal I lave i sommerferien med jeres børn?

FamilieNA-tur med yoga og fantasi

I samarbejde med Nordsjællands Naturskole.

For børn med voksne. Alder for børn: 4-10 år. Alder for voksne: 18-110 år.

Hver mandag kl. 12.30-14.30  fra 24.6. til 12.8. 2024

Mødested: Bålhytten på grillpladsen i Valby Hegn, Helsinge eller på p-pladsen ved Bukkarvej i Helsinge. Du får besked ved tilmelding

                         -----

Hver tirsdag kl.13.00-15.00 Fra 11.6. til 6.8. 2024.

Mødested: Ved Havtyren i Liseleje, Lisehøjvej overfor isboden

Vi har været så glade for at deltage og dejligt at se hvordan du fik skabt en rigtig god stemning og fik børnene til at åbne op og være engagerede. 

Silke og farmor Rita

FamilieNA-tur med yoga og fantasi er ture for børn og voksne, der gerne vil have inspiration til at nyde at være i naturen, bruge naturen, lege, og lave yoga udenfor. Vi vil bevæge os på forskellige måder. Vi skal især lave naturyoga, kramme træer, eller ligge i dem og slappe af. Vi vil bruge fantasien, lege og fortælle, og vi vil finde spændende ting i naturen. Ting, vi kan spise; ting, vi kan lege med, eller ting, vi kan bygge med eller lave noget af. Vi skal lytte, snuse, smage og se med skarpt syn på små og store ting. Føle med fodsåler, håndflader og kinder. Ting, der er bløde, ækle, lækre eller våde. Vi skal undres og berøres. Naturen er dejlig at være i og være sammen om.

 

Børn er meget mindre i naturen, end deres forældre var, og de var mindre i naturen end deres bedsteforældre. I dag bruger børn og unge langt mere af deres tid indendørs i fysisk inaktivitet og især foran en skærm. Der er utroligt mange fordele ved at komme ud, bevæge sig, få frisk luft, bruge sine sanser og fantasi og lære om naturen. Når børn lærer om naturen vil de også lære at holde af den og passe bedre på den; det har vi brug for alle sammen, hvis naturen skal have en chance i fremtiden.

Kom og nyd samværet i naturen med dine børn eller børnebørn, mens i  leger og lærer om krop og natur og får gode ideer til ting, I kan lave sammen i ferien.

 

Hyben - mad med vitaminer

 

NBNBNB Blaakildes Natur & Yoga har fem års jubilæum i 2024 og alle priser er derfor stærkt nedsat:

Pris: 100 kr for et barn med voksen pr gang. To voksne med et barn koster 100 kr ekstra, og hvis en voksen medbringer to børn, betaler du i alt 150 kr.

Klippekort til tre gange: 250 kr. Klippekort til fem gange: 400 kr. (Klippekort kan kun købes til et barn med en voksen)

I Liselejes familieuge 30 tirsdag d. 23.7. er det gratis at deltage. Denne dag max antal deltagere: 10 børn med 10 voksne.

Tilmelding sker på linket her på siden med grøn skrift

 

 

 

Ser du den lille drage? Eller en engel? Eller noget helt tredje?

Tilmelding og betaling HER.,

Når du kommer frem til skemaet, klikker du frem i tid og vælger de dage, der passer dig.

Du behøver ikke at komme hver gang, men kan også komme blot én gang.

Tilmelding senest kl. 12 dagen før.

 

Sk√łnt klatretr√¶ til at hvile i

 

Medbring:

Fornuftigt, løssiddende tøj, der passer til vejret.

En måtte og let tæppe til både voksen og barn.

Vand

Solbriller/kasket

Solcreme

En rulle med plastposer

Evt. snack og hvad I ellers har brug for

Der udleveres mygge- og flåtolie