Hvad skal I lave i sommerferien i Liseleje?

FamilieNA-tur med yoga og fantasi - de fleste fredage fra 23. juni -18. august.

For børn med voksne. Alder for børn: 4-10 år. Alder for voksne: 18-110 år.

FamilieNA-ture er ture for børn og voksne, der gerne vil have inspiration til, hvordan vi kan nyde at være i naturen. Vi vil bevæge os på forskellige måder. Vi skal især lave naturyoga, kramme træer, eller ligge i dem og slappe af. Vi vil bruge fantasien, lege og fortælle, og vi vil finde en masse spændende ting i naturen. Ting, vi kan spise; ting, vi kan lege med, eller ting, vi kan bygge med eller lave noget af.  Vi skal lytte, snuse, smage og se med skarpt syn på små og store ting. Føle med fodsåler, håndflader og kinder. Ting, der er bløde, ækle, lækre eller våde. Vi skal undres og berøres. Naturen er dejlig at være i og være sammen om.

Børn er meget mindre i naturen, end deres forældre var, og de var mindre i naturen end deres bedsteforældre. I dag bruger børn og unge langt mere af deres tid indendørs i fysisk inaktivitet og især foran en skærm. Der er utroligt mange fordele ved at komme ud, bevæge sig, få frisk luft,  bruge sine sanser og fantasi og lære om naturen. Når børn lærer om naturen vil de også lære at holde af den og passe bedre på den; det har vi brug for alle sammen, hvis naturen skal have en chance i fremtiden.

 

 

Mødested: Oplyses ved tilmelding. Det foregår i Liseleje/Asserbo

Pris: 200 kr for et barn med voksen pr. gang. En ekstra voksen: + 100. Et ekstra barn: + 50.

Klippekort til fem gange: 800 kr. (kan kun købes til et barn med en voksen)

Tilmelding og betaling HER. Når du kommer frem til skemaet, klikker du frem i tid og vælger de dage, der passer dig. Du behøver ikke at komme hver gang, men kan også komme blot én gang. Tilmelding senest kl. 12 dagen før.

 

 

 

 

 

 

 

Medbring:

Fornuftigt, løssiddende tøj, der passer til vejret.

En måtte og let tæppe til både voksen og barn.

Vand

Solbriller/kasket

Solcreme

En rulle med plastposer

Evt. snack og hvad I ellers har brug for

 

Tidspunkt: kl. 9.00-11.00:

Fredage i sommerperioden:

Juni: 23.

Juli: 7., 14., 21. og 28

August: 4., 11. og 18.

Tilmeldingsfrist: Dagen før inden kl 12.00