Yogaretreat til Tyrkiet 13.-20.oktober, 2024

Om yoga og naturritualer

 

Yoga

Vi laver morgenmeditation og blid yoga hver morgen på stranden, hvor vi hilser solen og dagen velkommen. Yogaen tilpasses dig, der ligger på måtten, så alle kan være med.

Inspiration kommer fra både hatha og yin-yoga.

Hatha betyder sol og måne, som er hinandens modsætninger og komplementære kræfter,  og på samme måde arbejder vi med krop og sind ud fra balanceprincipper mellem spænding og afspænding. Så der er ro og hvile mellem øvelserne; vi spænder muskler ud og spænder dem af.

Inspirationen fra yin-yoga betyder, at der er fokus på bløde og lange stræk, som fugter og blødgør bindevævet, motionerer meridianbanerne og giver en fantastisk velfølelse og ro i sindet.

Hver yoga-session afsluttes med en behagelig afspænding i mindst 15 minutter.

En af dagene danser vi en god times yogadans (Let Your Yoga Dance©), som giver sved på panden og ekstrem god og positiv energi. Dansen afsluttes med en længere afspænding.

 

Naturritualer og fuldmåneceremoni

Vi udfører naturritualer i den smukke natur, der omgiver os. Det kan være på stranden eller på et nærliggende bjerg, mellem ruiner og vilde planter.

Torsdag d. 17. oktober er der superfuldmåne i vædderen, og vi vil benytte dette magiske moment til at lave et fuldmåneritual på stranden med inddragelse af årstidens og universets perspektiver.

Vi vil lave yoga, meditere og reflektere over aktuelle emner i livet