Skrivekurser

Skriv erindringer der fænger

Erindringer kan være en vigtig kulturhistorisk skat, en spændende familiehistorie, et interessant møde med ens egen fortid, som den var engang. Alle mennesker har noget særligt at fortælle, men hvordan får man det gjort?

Du får inspiration til at skrive erindringer, der fænge -, med farver, dufte, bevægelse og dynamik. Levende tekster læses med fornøjelse.
Vi arbejder med skriveøvelser, oplæsning og gensidig respons fra underviseren og kursisterne for at skærpe sproglige virkemidler, der gør tekster interessante og fængende. 


Vi har plads til gruppesnak og kommentarer fra både kursister og fra læreren. Der kommer som regel mange spændende emner på bordet, som vi får lyst at tale om, og som gør, at kursisterne inspirerer hinanden og kommer i tanker om flere facetter og detaljer. 

Der er ikke forskel på at være øvet eller begynder, fordi vi arbejder med forskellige øvelser hver gang. Så du kan være med, hvis du har noget på hjerte og kan lide at skrive. 

Der vil som regel være lidt hjemmearbejde; mest fordi det giver kursisterne mulighed for at komme dybere ned i arbejdet, når inspiration og skriveglæde bliver opildnet. 

 

Skriveglæde

Jeg har holdt disse kurser gennem en årrække med stor fornøjelse. Det er en glæde at opleve, hvordan kursister får gang i skriveriet og som regel har svært ved at stoppe igen. Nogle kursister formår at få samlet deres tekster i en publikation.

Næste Kursus

"Skriv erindringer der fænger" i Torup med Torup Kulturformidling og DOF.

Tre-dages sommerkusus i erindringsskrivning på Røjlegården i Torup d. 01.07.-03.07. 2024. Kontakt DOF

 

Siden 2008 har jeg undervist på skrivekurser for Gribskov Seniorskole i Helsinge og for Torup Kulturformidling i Torup. 

 

Kursister har sagt: 

- Jeg er overrasket over, så let det går, når man kommer i gang.

- Det er virkelig inspirerende at få de forskellige øvelser

- Fællesskabet omkring skrivningen giver stor glæde

- De der skriveøvelser er meget virkningsfulde

- Tænk, at jeg fik skrevet en hel, lille bog!